2020

Hei, mai e cineva pe aici? Cred că nu a mai rămas nimeni, căci și eu am dispărut de ceva vreme.

Am avut un sfârșit de an foarte aglomerat și am fost forțată să mă ocup de unele lucruri offline și de blogul culinar, căci acolo este cererea cea mai mare în preajma sărbătorilor. Pur și simplu nu am mai găsit timp și energie să mă ocup și de site-ul Artisan, dar sper ca asta se va schimba în 2020.

În 2019 nu am fost freelancer decât 3 luni, timp prea puțin pentru a face vreun bilanț sau pentru a trage concluzii. Cel mai important lucru a fost faptul că am pornit și că am înaintat cumva, mai mult dusă de valurile în care m-am aruncat de bună voie, decât ca urmare a vreunei strategii. Oricum nu avusesem timp să definitivez niciuna. Dar per total a fost bine.

Am dat de gustul libertății, de comoditatea lucrului de acasă și m-am vindecat de unele spaime legate de clienți, proiecte și bani, chiar dacă altele s-au arătat la orizont. Le voi înfrunta și pe acelea.

Pentru 2020 am multe idei noi și multe planuri, dar deocamdată sunt foarte amestecate. Le simt ca pe niște bilețele aruncate alandala într-un bol. Urmează să le extrag unul câte unul și să văd ce îmi aduc.

Nu am găsit încă răgazul să îmi formez un “plan concret de acțiune”. Am spus mereu că încep și eu job-ul odată cu restul lumii, adică pe 6 ianuarie. Mi-am creionat cam ce am de rezolvat în primele zile de lucru, dar deocamdată acesta este stadiul în care mă aflu.

Oricum, e prima dată când nu știu ce mă așteaptă, dar abia aștept să mi se întâmple. Din postura de angajat, în fiecare an, la începutul lui ianuarie știam că ohh, voi merge iar la serviciu, am de făcut aia și aia, ailaltă e neterminată de anul trecut... Știam ce urmează, știam ce trebuie să fac și nu simțeam nici un entuziasm. Acum mă entuziasmează tocmai faptul că nu știu ce va fi și cum va fi. Și abia aștept să aflu unde mă va duce această aventură.

Voi fi mai activă pe aici, asta știu sigur, așa că vă voi ține la curent cu tot ce fac. Până la vești mai concrete, vă mulțumesc celor care încă nu m-ați abandonat și vă urez un 2020 pe care să aveți puterea și libertatea să vi-l construiți așa cum vi-l doriți. La mulți ani!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns