Cine sunt și ce fac


Iuliana Sbirnea

Sunt Iuliana Sbîrnea, freelancer pasionat de tot ceea ce ține de mâncare, web design, social media și fotografie. Poate mă cunoști deja de pe Bucate Aromate, site-ul meu culinar unde împart arome, imagini și cuvinte de aproape șapte ani.

Bucate Aromate a crescut frumos, de la an la an și s-a transformat dintr-o mare pasiune într-o mică afacere care mi-a permis să renunț la job-ul meu de inginer în domeniul naval și să mă ocup exclusiv de ceea ce iubesc să fac în fiecare zi.

Așa cum pasiunea mea pentru gătit m-a condus către bloggingul culinar, acesta mi-a deschis la rândul lui porțile către alte ramuri conexe. Am învățat web design, căci tot ce vedeți pe Bucate Aromate, dar și pe acest site, am făcut singură. Apoi a fost necesar să învăț despre branding, reprezentare media, comunicare și content writing.

Pentru că atât pe site, cât și pe conturile de Social Media modul de comunicare cu cititorii este esențial, mi-a fost foarte util cursul de Relații Publice și Comunicare pe care l-am urmat timp de 3 luni la Academia Britanică de Afaceri și Comunicare.

Următorul pas a fost îmbunătățirea părții vizuale a site-ului, iar pentru asta am urmat timp de 6 luni un curs acreditat de fotografie, în urma căruia am devenit fotograf profesionist, specialitatea mea fiind fotografia culinară și de produs.

Toate aceste cunoștințe, acumulate în cei 7 ani de activitate online, m-au condus spre site-ul pe care ne aflăm acum. Am reunit aici toate abilitățile dobândite în acest timp și tot ceea ce îmi place să fac și m-am decis să le pun în slujba celor care au nevoie de ele.

analytics

Știu mai bine ca oricine ce înseamnă să ai o pasiune pe care vrei să o faci cunoscută și știu cum e să visezi că la un moment dat vei putea trăi din această pasiune. Am trecut și eu prin asta, am visat mult și sunt cel mai bun exemplu că visele se împlinesc cu răbdare și cu perseverență.

Fie că îți place să gătești, să coși goblen, să faci săpun natural, ai o ceainărie, vrei să îți deschizi o florărie sau poate scrii pe un blog, oricare ți-ar fi pasiunea pe care vrei să o duci la nivelul următor, eu sunt aici să te susțin și te pot ajuta.

Tot ceea ce am făcut pentru mine, tehnic vorbind, atât pe Bucate Aromate cât și pe acest site, pot face și pentru tine. Mă pot ocupa de tot ce este nevoie pentru ca prezența ta online să fie una remarcabilă, sau îmi poți lăsa mie doar de părțile pe care simți că nu le poți acoperi.

De la site-ul de prezentare și mentenanța acestuia, toate elementele de identitate vizuală, design grafic pentru orice materiale promoționale și până la întreținerea conturilor de social media, putem discuta și putem transforma împreună orice mare pasiune într-o mică afacere.